Danrobotics Middelfart

Creazion blev kontaktet af Danrobotics i forbindelse med opbygningen af deres nye robotfabrik.

Danrobotics kunne godt tænke sig en indretning, der ikke kun matcher de trends, som netop er oppe i tiden nu, men noget der samtidigt også er deres eget, det som vi vælger at kalde for indretningsdesign. En indretning der er unik for hver eneste opgave.

Når man nu ankommer til Danrobotics, er noget af det første man ser, et 7 meter højt vægtapet bag trappen til 1. sal. Tapetet er en collage af fabrikkens logo og flere af deres robotter, samt Den Nye Lillebæltsbro, nu hvor fabrikken er beliggende i Middelfart.

På væggen til højre før trappen, kan man opleve "robottens udvikling" gennem årerne. Med et glimt i øjet, er den nyeste robot "C3-Po" fra Star Wars.

Kontorerne er åbne, men alligevel let opdelte i form af fritstående reoler, der alle har fået fremstillet en "top" beplantet med grønne planter.

De 2 største mødelokaler har indretningsmæssigt samme grundide. I stedet for den sædvanlige storskærm blev "The Frame" fra Samsung valgt. TV'et hænger på væggen og fungerer som et dekorativt billede, når det ikke bruges til at vise fabrikkens positive udvikling til bestyrelsesmødet, eller præsentation af en kundes kommende robot. I disse to mødelokaler er billedet på skærmen en collage indeholdende en del af fabrikkens logo, resten af logoet kan man ane på væggen, hvor TV'et hænger. Dette er indretningsdesign, der på den måde inddrager det praktiske og funktionelle med det dekorative, og hvor der skabes en helhed i indretningen.

Denne væg består af 12 plader i forskellige mål, "plade" nr. 13 er TV'et/billedet. I det ene af lokalerne er det rustne jernplader og i det andet, er det "træplader" begge med logoet som svag dekoration.

I de 2 store mødelokaler er der endnu et stort billede (200x100 cm) med motiver fra fabrikkens produktion. Disse billeder er i glas og ramme, men er i virkeligheden whiteboardtavler. Men vi kalder dem for "ArtBoard" og er Creazion's egen kreation. De dekorative tavler og skærme går igen i de øvrige mødelokaler. Blandt andet i Innovationslokalet, hvor en aflagt robot, desuden fungerer som mødebord. Bordpladen der består af en massiv rustfri stålplade er iøvrigt også fra produktionen og endnu et eksempel på gennemtænkt indretningsdesign.

Kantinen er blevet til en Café ved at beklæde to af væggene med "træpaneler", tilføje en skænk med glaslåger til kaffe/te kopper samt forskellige "caféelementer" på væggene.

Indretningen ved Danrobotic pågår stadig.