COMO Shoes Middelfart

Ved Como Shoes i Middelfart, bestod opgaven mest i rådgivning med henblik på at udnytte de slidte men meget chamerende lokaler optimalt, der tidligere har været en provianteringshandel. Altså at skabe et unikt indretningsdesign for butikken.

Indehaverens første indskydelse om at male alle de gamle reoler hvide, sagde vi venligt, men bestemt nej til. I stedet anbefalede vi at bibeholde dem som de var, samt lavede et forslag til en “ny” disk, som de selv kunne bygge, og hvilken gulvbelægning og vægfarve der vil være oplagt. 

Vi fandt en fantastisk loftlampe, der fungerer som en skulptur og giver rummet kant, samtidig med at den fortæller, at dette er en “butik der er helt fremme i skoene”…

Nå ja, og så ændrede vi de indvendige og meget lidt kønne aluminiumsdøre- og vinduesrammer til varmt og hyggeligt “træ”

- Dét var billigt! Og det blev det, fordi vores mål ikke er at “sælge ting”, men at skabe den mest optimale indretning = indretningsdesign.

"Den mindre eller måske nystartede virksomhed, har helt naturligt et lidt andet budget end den store og etablerede. Dét har bare ingen indflydelse på, hvor optimal løsningen kan blive."