Vi kan ikke alt... men kender alle der kan

Vores ærlige slogan ”Vi kan ikke alt, men kender alle der kan” kan du godt tage meget bogstaveligt. For bag "os" står et stort netværk af samarbejdspartnere, der på hver deres område er specialister og brænder lige så meget for deres opgaver, som vi for vores.
Resultatet er kreative løsninger, der når ud til dine modtagere – og flytter dem derhen, hvor du gerne vil have dem hen.

 

Hvordan formidler man viden og forskning om hvaler og sæler på en spændende og levende måde samt ikke mindst, giver de besøgende ved Fjord & Bælt i Kerteminde et indtryk af, hvor store nogle af dem er..? - man viser dem animeret og i naturlig størrelse på en 12 m lang interaktiv “video-væg” - også selv om et par af hvalerne er en hel del større end de 12 m.

Creazion har stået for hele opgaven i samarbejde med Fjord & Bælt. Lige fra sparring omkring, hvordan de forskellige “funktioner”, som dyrene anvender til f.eks. fangst af føde, illustreres bedst muligt, så forståelsen fanges legende let, over udfærdigelse af de enkelte illustrationer, til sammensætning af det helt rigtige hold af programmører og animatorer - så der kunne afleveres en 12 m lang og funktionsdygtig “oplevelses-væg” til den helt rigtige pris.

Se videoen her

Se indslaget på Tv2 Fyn

Brandts Klædefabrik i Odense er hvert år en meget aktiv del af bla. Odense Blomsterfestival og HC Andersen Festivals og Creazion fik i 2019 fornøjelsen af at skabe de bærende rammer for udsmykningen i forbindelse med de to festivaller.

Nu går Creazion aldrig halvhjertet ind i nogen projekter, men at skabe oplevelser ud fra HC Andersens eventyr forpligter, det skal resultere i noget eventyrligt.

Se resultatet her!Creazion’s netværk af samarbejdspartnere, giver os mulighed for at sætte præcis det hold, der er brug for til den enkelte opgave. Det tiltaler mange af vores kunder, der ikke ønsker at betale for full service-bureauets mange ekstra funktioner og dyre kvadratmeter.
I stedet får de hos Creazion et team, der altså passer 110% til netop dem og deres opgave og betaler også kun for dette team.

Som ”selvstændige samarbejdspartnere” har alle i vores netværk samtidig prismæssigt placeret sig et sted, hvor vi både hver for sig og sammen er attraktive for vores kunder og konkurrencedygtige i forhold til vores konkurrenter.

Ud over egne kompetencer, inden for bl.a. strategi- og konceptudvikling, giver Creazions netværk os bl.a. adgang til store faglige kompetencer, rutine og kvalitetsløsninger, når det gælder…:

  • foto/film
  • tekstforfatter
  • animation/3D-grafik
  • alle former for tryk
  • outdoor-reklame
  • indretning af butik/institutioner/virksomheder/hoteller mm.