Fjord & Bælt

Creazion har haft fornøjelsen af at fremstille flere forskellige "kreationer" (skulpturer) til Fjord & Bælt i Kerteminde.

Den ene af dem, var denne kæmpeudgave af en Pighvar, der blev fremstillet så solidt at børn i alle aldre, kunne stå ovenpå den og "grave" den fra af sandet, som den ligger skjult i. Lige ved siden af kæmpeudgaven, svømmer levende udgaver rundt i mere moderate størrelser.

Der er efterfølgende kommet endnu et par af de flade fisk til. Disse skulpturer i naturlig størrelse studeres helt tæt på, samt give et indblik i forskellen på en Pighvar og en skrubbe. 

Seneste opgave for sæson 2022, var skeletdele af en Hvidnæset delfin som børn kan grave fri af sandet, når de besøger Fjord & Bælt.

 

En anden form for kreation er omklædningsrummet for de mindste, hvor børn kan iføre sig dragter udformet som eksempelvis en krabbe, søstjerne eller en fisk. Dette kan de, imens de står på "havbunden" og tjekker i det spejlblanke vand fyldt med fisk, hvorved de kan vurdere, om alt sidder som det skal. Når dragten skal af igen, hjælper blæksprutten med at holde den og alle de øvrige kostumer.