Hvem er vi?

Bag Creazion står Bo Larsen, der har arbejdet med alle former for kommunikation i mere end 35 år og bag Bo står der et stærkt netværk af engagerede specialister.

Arbejder i øjenhøjde
Hos Creazion ønsker vi at gøre en positiv forskel i din hverdag og i markedsføringen af din virksomhed. Vi ønsker at samarbejde i øjenhøjde. Og måske er vi ikke så “fancy” og slynger om os med smarte ord. Til gengæld arbejder vi altid dedikeret og kommer med godt humør. For vi brænder for det, vi laver.

Lidt ordentlig har man vel lov at være…
Vi indrømmer det gerne: Hos Creazion er vi kendt for at tale meget, fordi vi tror på, at god dialog bringer os rigtig langt, når vi skal arbejde med dine løsninger.
Til gengæld er der én ting, vi er endnu bedre til, nemlig at lytte.
Til dig, dine medarbejdere, dine kunder, dine samarbejdspartnere og alle andre, der kan bidrage til vores arbejde og løsninger.

Vi er nok også en anelse gammeldags, fordi vi vægter både ordentlighed, gensidig tillid og loyalitet i samarbejdet med vores kunder meget højt. Det gør kunderne i øvrigt også.
De kan godt lide, at en aftale er en aftale. At en tidsplan er en tidsplan (der skal holdes). At de får et bud på økonomien, som de kan regne med.