Hvad har kommunikation med indretningen af din virksomhed at gøre..?

Hvis ikke alt, så rigtig meget, for alt kommunikerer.

Påstanden om at "alt kommunikerer" er efterhånden blevet hele Creazion's omdrejningspunkt, og arbejder derfor nu med et begreb som vi kalder "virksomhedsdesign".

Så er vi ligesom dækket ind, fra visitkort over imagekampagnen og reklamefilmen, til indretningen af din virksomhed - for alt kommunikerer.

“Fundamentet” for Creazion er kommunikation, at aflevere dit budskab til dine kunder og dét gerne med et kreativt tvist, så det netop er dig og din virksomhed, der bliver bemærket og husket. Budskabet afleveres måske første gang via din hjemmeside, annonce eller brochure. Men er det samme budskab og oplevelse man får ved et besøg i din virksomhed..?

Her på din hjemmebane skal "sløjfen" på den røde tråd, gennem hele markedsføringen gerne bindes, så kunden tager bekræftet herfra. 

 

Creazion har siden opstarten arbejdet med kommunikation indenfor vidt forskellige områder og har til det anvendt alt lige fra en 6 m2 stor edderkop, over en 12 m lang og animeret video-væg, til et kæmpe-træ og kæmpe-hunde, meget store vægtapeter og gjort et toiletbesøg, til noget man ikke lige glemmer - altså positivt ikke glemmer.

En 6 m2 stor edderkop..!?

Ja, den er god nok og der ér faktisk mening med “galskaben”.

Vil du gerne sende et signal om at der sker noget spændende inde i en måske lidt “steril bygning”, så er der nærmest garanti for, at en 6 m2 stor edderkop ikke bliver overset.

Nu sidder edderkoppen naturligvis ikke på denne facade, bare fordi det er sjovt, men for at den uden ord skal fortælle en historie om noget med dyr.

Minimum 9 ud af 10 og tænker sikkert “Hvad..!?”, ser derefter ned på facadeskiltet, hvor der står “Naturama” og videre til vinduerne på siden af bygningen, der bekræfter at det handler om noget med dyr - det er et naturhistorisk museum og nok ikke det kedeligste i verden, med den “fætter” de har placeret på facaden.

Havde bygningen indeholdt f.eks. advokater i stedet for udstoppede dyr (og levende edderkopper), så ville edderkoppen have fortalt en helt anden historie... for ALT kommunikerer!

Se indslaget om edderkoppen i TV2 Fyn

 

Derfor arbejder vi hos Creazion i et bredt kreativt felt fra…:

  • ideer til din messestand
  • indretningen af virksomheder, institutioner og hoteller mm.

til

  • fremstillingen af en film der forklarer, hvordan dit produkt fungerer
    og en gigantisk edderkop til at kravle på facaden og skabe opmærksomhed!

Og så er der alle de andre gode, sjove og opmærksomhedsskabende ideer derimellem!

Hos Creazion starter forløbet på det “blanke ark papir”, og vi binder det hele sammen med erfarent kreativt overblik og effektiv projektledelse, til det færdige resultat.
Hos os kan du være sikker på, at det er et kompetent hold, der løser din opgave.
– fra Creazions første idé til færdig løsning og ikke mindst effekt.
Vi har et mangeårigt samarbejde med alle vores samarbejdspartnere og gensidig tillid.

 

Gå meget gerne på opdagelse i billedarkivet her på siden.